Skrivet av: bacillen | fredag 20 april, 2012

Utmanad

Jag fick en utmaning av Cowgirl up

 • Varje taggad person måste svara på de 11 frågor de fått och publicera svaren på sin blogg
 • Välj sedan 11 nya personer att tagga
 • Skapa 11 nya frågor för dem att svara på
 • Gå till deras blogg och tala om att de blivit taggade
 • Tagga inte den person som taggade dig!

Här kommer frågorna, och mina svar.

1. Du ska tillbringa en månad i en välutrustad stuga på en öde ö. Du får ta med dig en levande varelse och tre personliga föremål, vad väljer du?
Jag tar med mig min make G. En riktigt lång och bra bok måste jag ha med. Snorklingsgrejer tar jag med, det går bergis att bada i havet! iPhonen är det väl ingen vits att ta med… Om nu stugan är så välutrustad är det nog inget mer jag behöver.

2. En deppig tonåring i din närhet tycker att livet känns rätt meningslöst. Vilken film eller bok skulle du sätta i hans eller hennes händer för att inspirera och ge perspektiv på tillvaron?

Jag tjatar på min tonåring här hemma, som iofs inte verkar tycka att livet är så dumt, att han ska läsa ”Godnatt mister Tom”

Jag blev oerhört tagen av den.

En film som jag alltid ler av är ”Love actually” Vet inte om den inspirerar till så mkt mer än leenden, men det behöver inte vara illa.

3.Vad är det onödigaste inköpet i din garderob?

Tror där finns några blusar jag trodde jag ville ha och skulle bära… Och så finns det några väskor jag också trodde jag behövde. Jag är dock verkligen inte handväsketypen, trots upprepade försök.
4.Din arbetsgivare har avsatt 50 000 kr för din ”personliga utveckling” i år. Du får själv välja vad du ska spendera dem på. Hur kommer du att använda dem?
Mycket pengar… Spa, det är ju utvecklande. Sen tror jag att min arbetsgivare ska få betala en instruktörsutbildning också!
5.Berätta om din senaste riktiga aha-upplevelse!
Hade en lite otäck aha-upplevelse för ett tag sen. Upptäckte plötsligt att ponnyn var alltför smal 😦 Ibland är det svårt att se långsamma förändringar förrän de står skrivna på ens snok. Nu göds han.
6.Om du fick en miljon kr skattefritt i arvode, skulle du då tacka ja till att medverka i en dokusåpa eller reality show? I så fall vilken?
Absolut! Det spelar ingen roll vilken, jag skulle vara urbra i vilken av dem som helst! 😀
7.Nämn en person som du skulle vilja träna för om du fick chansen?
Piet Baker -häst
Maria Brandell -hund
8.Nämn en djurart du skulle vilja få prova att träna? Isbjörn

9.Vad är vardagslycka för dig? Att möta maken med kram och puss i köket när han kommer från jobbet. Laga mat i hop.

10.Vilken position i syskonskaran har du (endabarn, storasyster, mellanbror etc), och tror du att det har påverkat dig i livet? Jag är storasyster. Jag vet att det påverkat mig.

11.Vilka hobbies/intressen har du om 20 år? Troligen fortfarande djur av olika slag. Jag hoppas att jag inte handarbetar. Jag tror att jag fortfarande sjunger i kör. Jag hoppas innerligt att jag joggar, tränar och sköter om min kropp!

Annonser

Responses

 1. ”Godnatt mister Tom” är också en av mina favoritböcker från barndomen! Den står fortfarande i bokhyllan, och det var inte mer än ett par år sedan jag senast läste den. Undra om man skulle ”våga” se filmen, eller om det bara skulle förstöra? http://www.megastore.se/template/next%2CProduct.vm?itemid=633227

 2. Tack för att du antog utmaningen! Kul att få läsa!
  Svårt det där med hästhull, det kan gå fort åt båda hållen, det har vi fått erfara också..
  Isbjörn…scary 😉
  kram ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: