Skrivet av: bacillen | tisdag 2 augusti, 2011

Är ni såna också?

Att ni samlar på er känslor? Och sen kommer allt på en gång?

Jag vet inte. Det är nog inte så sunt.

Jag menar så här:

Jag blev ledsen i dag. För en liten grej. En människa i min närhet gjorde en ”icke-handling” och det sved till lite hos mig. Fast det borde det inte gjort, jag var egentligen inte ens förvånad. Kanske var det just det som gjorde ont…?

Och den enda lilla grejen triggade igång en ledsenhet, som liksom kom i rullning. Vips blev jag ledsen för att jag saknar Kråka så innerligt och djupt. Och så blev jag ledsen för att semesterkilona är otäcka (mer om det i separat inlägg) Och så blev jag ledsen för att jag är ganska så rädd och ängslig inför de spännande men lite otäcka uppstarter som närmar sig med stormsteg.

Allt det, och säkert nån mer liten yttepyttegrej bubblade upp och tårarna kom.

Det braiga med att tårarna kommer är att det känns så bra efteråt. När jag blivit hållen om och tårarna fått rinna obehindrat en lång stund.

Så här blir det rätt ofta för mig. Jag blir ledsen för en grej, men det är inte självklart just den, eller endast den saken jag sedan gråter över…

Annonser

Responses

 1. Så blir det ofta för mig med… Man börjar med nått och går igenom det mesta =(
  Kram på dig snyggo-AK ❤

 2. Oj va vi är lika, jag fungerar exakt på samma sätt!!

  Du skriver så fint A-K

  …………….och förresten, finns det en enda människa som inte går upp under semestern????
  Kram

 3. Det är skönt och förlösande att gråta. Om man bara får göra det och får en kram och lite tröst så brukar det kännas bättre efteråt. Kram.

 4. Tror det är ganska naturligt för många att samla på sig. Man biter ihop flera gånger tills det inte längre går att hålla sig.

 5. Kram! Semesterkilon finns det tyvärr en benägenhet för när rutinerna inte är som de brukar. Helt normalt och du är absolut inte ensam om detta. Semester är ju till för att göra grejer som man inte gör annars och då brukar det vanliga livet hålla sig undan lite. När semestern är över och rutinerna är igång igen, blir det lättare att ta hand om semesterkilona plus roligare att göra det också när livet är som vanligt igen 😉

  Kråka har tagit en stor plats i ditt liv en lång tid och det kommer därför att ta en lång tid för henne att ta mindre plats. Låter kanske lite kryptiskt 😉
  Men talesättet ”Tiden läker alla sår” är både bryskt och sant. Med tiden får du också lite perspektiv på det hela. Kråka kommer däremot aldrig att försvinna ur ditt liv, utan kommer för alltid att bo i ett speciell liten plats i ditt hjärta. Gråt är läkande och är mycket nyttigt för sorgearbetet. Utan gråt tar det längre tid…

  Finns där för dig 😉
  Kram!

 6. Även jag fungerar på samma sätt. Då är det skönt att gråta även om man alltid vill vara lycklig och glad så fungerar det inte så.

  Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: