Skrivet av: bacillen | fredag 11 mars, 2011

Nya fredagskvällar…?

Ja, nu för tiden är det inte självklart så att man äter nån lite extra god mat(tacos? 😉 ), dricker nåt glas gott vin och äter chips och dipp. Hela familjen sitter i soffan och engagerar sig i säsongens familjeunderhållning från tv4(idol, let’s dance osv)

Nej, det är inte alls säkert att det ser ut så numera.

J har innebandyträning med sina polare varje fredag mellan halv åtta och nio. Och, det krävs att någon förälder är med varje gång. Alltså får någon av oss(oftast G) följa med och antingen delta eller sitta och ha det gott i bastun.

Även den lilla får nya vanor. I kväll var det skoldisco. Jag fick hjälpa till lite med fixeriet vilket var himla mysigt. Det gäller att njuta för om några år lär jag väl vara bannlyst i badrummet när det ska piffas inför dylika utegångskvällar.

Så vår fredagskväll börjar liksom nu. Efter klockan nio. Nu är maken tillbaka, dottern hämtad, sonen vid sin dator. Vinet är dessutom upphällt 🙂

Fast det blir ändå märkligt. Vi ska nämligen städa av nedervåningen lite fort. Är tanken. Jag har börjat plocka. Dammsugning. Våttorkning. Vi måste.

Fredagsmys=fredagsstädning…?

Annonser

Responses

  1. Det gäller att anpassa sig. 😉

    • Precis. Vet inte om det kan kallas anpassning att dra igång en veckostädning sent på fredagskvällen? Det låter mer som desperation va?! 😉

  2. japp, tiderna förändras! Jag rider, tonårsdottern spanar på killar som spelar handbollsmatch, yngsta hänger med kompisar, maken hoppar fredagsgroggen, skjutsar hit och dit samt ser till att middagen står på bordet när alla återförenas vid 21 ca.

  3. Här har vi fredagsmys flera dagar i veckan… (:-O Kanske borde byta ut nån av dom gångerna mot städning, det kunde nog behövas.

  4. Ja ibland köper vi extra gott snask för att locka ungdomarna att sitta med en stund och se melodifestivalen. Får se om vi lyckas ikväll 🙂

  5. Jag ”älskar” att städa på fredagar. Då är det ju rent under helgen, mysigt 🙂 . Men vi har inte så stort att vi inte hinner fredagsmysa också 🙂 .


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: