Skrivet av: bacillen | söndag 28 november, 2010

Day 10 -What you wore today

I bara mässingen blev jag väckt med frukost på sängen av en skönsjungande make och storögd dotter. Alltså…för tydlighetens skull. Jag och enbart jag var i bara mässingen.

Det susar genom livets strid en fläkt av himmelrikets frid, en klang av harpotoner. En aning fyller varje varje bröst, och stilla ljuder andens röst i jordens alla zoner; O mänsklighet, ställ dörrn på glänt- det är advent, det är advent.

Vackert och ett underbart sätt att starta adventstiden.

Dagens första outfit fick lov att bli microfleeceunderstället. Redan den här vinterns favoritplagg. Jag nästan bor i det, har till och med sovit någon natt i det…. 😉

Över det hade jag mina svarta brallor i nåt funktionsmaterial, som definitivt inte fungerar men är snygga och sköna så länge man inte svettas i dem, samt en blågrönrutig flanellskjorta. På fötterna hade jag de tjocka grå ullsockar jag köpte till G på hans födelsedag… Tror inte han själv har använt dem alls *rodna*

Mitt på dagen var det dags att hoppa i kyrkekläderna. Jag fick kika djupt in i garderoben för att hitta nåt. Men vilken tur att det jag hade tänkt ha var i tvätten! Den svarta klänningen är det första gången jag har och jag jätteglad för den. Hade nog kunnat börja använda den för ca tio kilo sedan, men hade glömt att den fanns. Nu är den snart för stor. Men fin. Svarta glansiga nylonstrumpor under.

Jag hade en ullsjal till också men tog dumt nog av mig den i kyrkan. Tänkte den skulle vara i vägen när jag hjälpte till med nattvarden. Jag höll på att frysa ihjäl.

Direkt när vi kom hem kom goa fleecetröjan på igen och dessutom en petrolblå härlig halsduk mamma gjort till mig. Den hade jag också lite glömt av men den seglar snabbt upp på varje-dag-listan 🙂 Svarta mysbrallor blev det också.

Kvällen är inte riktigt slut än… Myskläder till läggdags i alla fall sen får vi se hur väl uppvärmd sänghalmen hinner bli före sovdags, om det blir pyjamas eller inte 😉

Annonser

Responses

  1. Åhhhh vad du har blivit fin i kroppen A-K! =O9 Är så glad för din skull!

  2. Den där halsduken, jag sa det på facebook men dina ögon och den = kärlek 🙂 .

  3. Hej AK,
    du e ju lite lik hon Denise Rudberg ju!

    Kramis


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: