Skrivet av: bacillen | onsdag 19 maj, 2010

lite jobb och lite fotboll…

Jag har ett litet jobb. Vet inte om jag skrivit om det förut? I alla fall…

Det är ett telefonjobb som Elsa fixat. Jag ringer till Mechanums, en bilverkstad i gbg, kunder och intervjuar dem om deras verkstadsbesök.

Det är riktigt trevligt. Man får prata med folk, det gillar jag. Och dessutom är den övervägande majoriteten så himla nöjda och glada att man blir alldeles glad själv. Sitter med ett leende på läpparna nästan hela tiden. Ibland är nåt inte bra, då får man försöka hjälpa till så att de kan bli nöjda.

Jag jobbar just nu en eftermiddag i veckan. Till sommaren blir det två dar i veckan. Passar mig alldeles utmärkt och ger en liten slant extra i månaden.

Dessutom har jag ett så fint arbetsrum. Jag sitter i vårt mysiga sovrum i en skön fåtölj. Idag hade jag fönstret på vid gavel ut mot grönskande hagar. Under dagen har vårt stora krikonbuskage slagit ut i vita blom och det doftar svagt men underbart. Fåglarna kvittrar så de nästan överröstar mig i telefonen.

Min finaste lilla tös har varit på fotbollsmatch i kväll, jag väntar hem henne vilket ögonblick som helst. Djungeltelegrafen har redan avslöjat att de vann med 8-3 och att Kerstin gjort minst ett mål. Roligt! Hon blir så oförställt överlycklig när hon gör mål, inget är härligare att se. Vi ska krypa ner i ett varmt bad när hon kommer, det har hon önskat, den lilla.

Joel har haft uppspel med elgitarren i kväll. Typiskt, jag som egentligen har så mycket tid. Idag missade jag både fotboll och gitarr… men men, pappan fick vara med och höra hårdrocken dåna.

Jag är sugen på att åka ner till stallet i kväll när lilla K lagt sig och ta ut Ubbe på en mysig promenad. Behöver lite egentid med herrn.

Vi får se…

Annonser

Responses

  1. Härligt att få jobba lite och tjäna lite extra slantar!

    Ha det så mysigt i badet och i stallet…det låter mycket trevligt med egen promenad med hästen 🙂

  2. Det är inte alla förunnat med en sån arbetsplats. 🙂 Lilla K verkar vara en sån underbar liten tjej. J är säkert underbar han med men du skriver ju mer om K så.. 🙂
    Kram igen.

  3. Så trevligt med ett jobb som du gillar och passar till!
    Hoppas du hinner iväg till Ubbe, att hästmysa alldeles för sig själv är bland det bästa som finns ju :)!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: