Skrivet av: bacillen | måndag 27 juli, 2009

Gratis fotobok

Nu på digitalfototiden har jag knappt skrivit ut några bilder. Har inte fått tummen ur helt enkelt. Alla ligger på datorn eller på skivor. Men nu finns ju möjligheterna att göra en fotobok med sina bilder i. En riktigt bra idé! Tänk att göra en för varje år! Eller för varje barn! Och hundarna vill också ha böcker med bilder..

På FUJIdirekt kan man göra sig en fotobok. De har också ett erbjudande där man får en fotobok gratis om man skriver hundra ord om fotoboken på sin blogg. Det kan ju inte var så svårt.

Jag ska nog göra en bok om Kråka. Samla alla glada vilda fina bilder. Kanske också några av alla de misslyckade knäppa och fula bilder det blivit genom åren.

Eller så blir det en familjebok…en bok med kort på barnen och världens finaste man.

Eller en årsbok…men vilket år?

Svårt att bestämma sig!

Annonser

Responses

  1. Mellansyster Anna gjorde en jättefin fotobok till yngsta systern Elin inför hennes bröllop… med massa bilder från hennes möhippa. Superkul present! http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9927980 Här är ju bilderna jag tog (fast du kanske såg dom när inlägget var nytt). Det var dock inte dom som användes till boken, utan bilder från en bättre kamera än min.

  2. Har också gjort från Noomis systers för några år sedan. Blev riktigt bra! Men gjorde direkt från iPhoto på Macen, du skulle skaffa en sån, mycket smidigare sörrö! 😉

  3. Tack för tipset! Låter som något bra att företa sig denna regniga sommar (om man inte vill rycka sin raggiga hund i stället) Kram

  4. Toppenbra idé, AK!
    Hmmmm, men jag – min stackare – som saknar blogg hamnar så klart utanför ”gratisskaran”.
    Kramen


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: