Skrivet av: bacillen | söndag 31 maj, 2009

triviablogg….

Jag tänker prova att blogga mer. Och att blogga om nonsens. Tja, mitt bloggande har väl kanske inte handlat om så rackarns viktiga saker tidigare heller, men ändå mest rört hundträning och ponnyridning.

Om jag skriver om allt och inget, allt det onödiga vetandet om vår vardag, är det nån som fortsätter läsa då? Vi får väl se 😀

Jag längtar efter Joels konfirmation. Det är två år kvar så längtan blir rätt lång… Men det är en så fin högtid! Anledningen är helt enkelt att jag varit med på en så fin konfirmationsgudstjänst i dag. Det var fullt i kyrkan, musiken var vacker och ungdomarna(jösses vad gammalt det känns att skriva så 😀 ) var helt fantastiska på att berätta vad de lärt sig och de sjöng så fint. Jag hoppas att Joel vill åka på konfirmationsläger när det blir dags, det hade jag velat göra!

Resten av dagen tillbringades på stranden. Jag har badat för första gången i år och det var riktigt skönt. Årets första dopp brukar väl inte tas i 19-gradigt vatten? Lite lagom tagen av solen är jag nu så här på kvällen när hamburgarna fräser på grillen och tack vare den sköna brisen går det att vara ute på kvällen utan att knotten blir överväldigande.

Efter stranden och före grillningen har vi hunnit med en ponnypromenad med Karin, Moa och Bellis. Nu har Kerstin och Flisan fått sån häng på det här med galopp att de vill göra det hela tiden! Töserna frågar om de får galoppa varje gång vägen tillåter det, jättekul! De får såklart inte galoppera så himla mycket och framför allt inte för fort, men de kloka gamla ponnysarna tar det varligt och verkar njuta lika mycket som barna!

När vårt lilla barn har somnat tänker maken och jag smyga ner till dammen 800 meter från vår gård och nakenbada…men Schhhhhh säg det inte till någon 😉 Kråka är också varm och ser fram emot lite vild simning.

Annonser

Responses

 1. Lite vardags-snack är väl trevligt att läsa 🙂
  Fast badat redan?!!! Liiiite tidigt kan jag tycka…..
  Förstår att lilla K vill galoppera hela tiden – det är ju det som är roligast 😀

 2. Jag vill läsa, jag vill läsa 🙂

 3. Läser gärna allt, även trivialt… (och detta rimmade ju rätt, lätt som en plätt!) :o)
  Puss!

 4. Inte trivialt alls, nakenbad och allt 😉
  Här hemma får man arga blickar om man råkar säga barnen, ungdomarna ska det vara. Igår kände jag mig riktigt gammal när Vanessa inte skulle komma hem till morsdag, det hade hon inte tid till.

 5. Åh nakenbad, finns inget bad som är så härligt som nakenbad 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: