Skrivet av: bacillen | lördag 7 februari, 2009

Filmkväll och sköna lördag

I går kväll såg vi Seven pounds med Will Smith. Kanonrulle! Långsam, känslofylld, strålande! Djupaste sorg, skuld och förvivlan. Och djupaste kärlek, empati, uppoffring och medmänsklighet. Rekomenderas varmt!

I dag har familjen J varit här. Goda vänner som gör oss gott att umgås med. Vi har snackat en hel massa och fikat och ätit, vilken skön dag! De är gudföräldrar till Kerstin och trots att vi inte umgås så himla mycket så har lilla K verkligen en fin och trygg relation med dem, det värmer att se. Deras ungar är också så sköna att ha här, och att prata med. Lille O har alltid världens skönaste svar på alla frågor, jag diggar honom skarpt! Dagen avslutades i stallet där stolt Kerstin fick visa upp sin häst och pojkarna fick hjälpa till med borstning och pyssel. Så gött det är med en snäll häst som finner sig i och till och med njuter av att tre småungar springer runt och borstar på henne.

Kråka har varit underbar i dag! Barnen J är instruerade att inte klappa henne och det funkar fint. Efter ett tag är hon lika god mot dem som mot sina egna ungar. Ligger lugnt när de skuttar förbi, och nog såg jag en liten pojkhand förstulet klia henne bakom örat också 😉  Enda läskiga i dag för Kråkan var när pappa O’s rullstol nästan rullade på hennes svans. Hon skuttade upp och lade sig en bit bort. Pappa O tyckte att hon var en mycket samlad hund som inte blev arg.

Bacillen har varit fullkomligt överlycklig i dag. Han är troligen övertygad om att alla gäster är till för honom allena…. han kräver gos och lek av samtliga. Kräver…som i skäller och låter och krumbuktar sig…hela tiden..nästan. Matten får krupp på honom emellanåt 😉 Nä, han är faktiskt rätt charmig. Just Judit verkar han ha fallit lite extra för också!

Lite missnöjd är Kråka kanske över att vi inte tränat nåt idag…eller är det kanske jag som saknar det? 😉 Vi hinner nog med några sena pass efter melodifestivalen 😀

Ha en skön schlagerkväll!!

Annonser

Responses

 1. Härligt med såna människor som man känner sån samhörighet med. 🙂 Håller nog Kråkan, man måste kolla in vad det är för folk först innan man kan bli lite mer intim. 😉
  Trevlig helg

 2. Va mysigt det låter, sådana dagar kan man leva länge på.
  Ha en skön schlagerkväll ni med.
  Kram

 3. Åh, mysigt! Vi har haft det ungefär likadant hos våra kompisar i Lidköping!
  Härligt med kompisar!

 4. Mäh! Såklart man måste krumbukta sig och tala OM att man ska vara placerad i mitten hela tiden. Bac, u rule!! 😉

 5. Härligt med sådana vänner där det allt bara fungerar 🙂
  Ha en skön söndag!

 6. Vilken trevlig lördag ni verkar ha haft. Sött att Kråka fick sig lite kli till slut. Hon kanske kan hantera det bättre då de har varit där ett tag och låtit henne varit i fred och kollat in alla 😀 . Bacillen är för skön!

 7. Sååå… när ska vi köra den där träningsträffen? Jag kan nästan när som helst. Försöka rekrytera Jenny med Sota med?

 8. Ja, visst är det skönt med djur som är vänliga. Min gamla hund var i sig en jättego jycke men hon gillade inte någon förutom de hon kände väl dvs familjen och ett par till. Resten var hon mindre glad på om man uttrycker det så och det var rent av lurigt att ha henne nära barn. Och barn är ju barn, de gör inte alltid som man ber dem.

  Hoppas ni får en fin vecka!

 9. Tyvärr så verkar heelerkillar låta mer och mer för varje år som går, bara en liten förhandsinfo………så du vet vad som kanske väntar dej oxå…………
  Tror jag blir tokig på bjäffsandet………just nu är han tex dj**ligt billig, puuuuh.

 10. Det låter som en trevlig helg! Nu har jag tittat på filmsnutten med Mia&Klara och de var roliga!*ASG*Det blir ett program att följa!
  Hoppas ni har det bra!
  kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: