Skrivet av: bacillen | onsdag 31 december, 2008

Bacillens nyårsblogg


Uhuuhum… *harkel*
Tänkte blogga lite…
Matte har fullt upp med en snabb nyårsstädning och matlagning. Gästerna är utslängda på gården och satta i arbete. Vi är väldigt tuffa vi.
Jag har länge tänkt blogga lite. Skriver på datorn gör jag ofta, men mina dokument sparas inte på internet utan är väl gömda i mattes dator. En skatt för eftervärlden sedan så klart.
Huvudanledningen till dagens bloggande, förutom att matte är indisponerad är att jag äntligen fått den plats som anstår en hund som jag.

Så här ska det se ut! Egen stol och skinktallrik. Mina människor är ruskigt väluppfostrade. Sovit i sängarna och legat i soffan under filt har jag gjort länge. De ger mig även mat när jag säger till. Men nu, det här var liksom sista beviset på min överlägsenhet och mitt rätta värde.
Annars har det varit tuffa dagar nu. Gästerna styrs av ett monster till hund..jag tror det är en hund iaf. Han talar inte mitt språk, mer snorkel och snarkel där. Det är visst nåt med genetik och avelsidioti..skönhetsideal….Beats me. Men efter att jag talat om vem som är boss så kommer vi ändå rätt väl överens. Men han limmar på min tjej, det är ingen höjdare. Matte mumlar nåt om att jag inte borde bry mig då jag inte är intakt, Hmmm undrar vem det är som inte är intakt va? i huvudet alltså!
Nåja, för att ni ska förstå vad jag får utstå visar jag en bild på ohyggligheten. Känsliga hundar varnas för starka bilder. (typ pudlar och tjejhundar)

Fattar ni?!

Nu ska jag hjälpa husse bära ved, han behöver någon som talar om hur det ska gå till, bära får han dock göra själv.

Annonser

Responses

 1. Du har det inte lätt du Bacillen. Hoppas du får en trevlig nyårsafton trots allt. 😉

 2. Gott slut och gott nytt !!

  Bara älskar Bacillbilderna !!

 3. Jag förstår dig Bacill, vilken typ. Hoppas du får en bra nyårsafton i alla fall.
  Freddie

 4. Oj, oj…sånt besök slipper jag i år…matte envisas med att vi skall vara ensamma i år…för att Wilde inte firat nyår förut o matte vet inte hur han kommer att reagera…trams…raketer är välan inget att gnöla för…men matte säger att …bla, bla, bla…ja,ja bara jag får ngt gott att äta..din skinkmacka såg heeelt ok ut!!
  gott slut och gott nytt år önskar Cosby….matte och Wilde skickar en hälsning!

 5. Lider med dig Bacill – kan inte vara lätt att ha en sådan i huset som dessutom försöker sno tjejen din….. Ska ta och visa bilden på dig vid bordet för min matte och husse, dom kanske förstår piken då 😉
  Ha ett härligt nyår och ett bra 2009!

 6. Liknar saxofonisten från Mos Eisley Cantina! (länk)
  GOTT NYTT ÅR!

 7. Underbart Bacillen att du äntligen tar och får den plats som du förtjänar!
  Jag tycker också att han var lite underlig den där lille men det behöver inte du Bacillen bry dig om. Du har ju mig som gillar dig både hårt och mycket…
  Nyårspussar och tacklingar från Hera


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: