Skrivet av: bacillen | söndag 28 december, 2008

Städa eller Singstar??


Sötaste vinterponnyn.

I helgen skulle vi städa…den där städningen vi inte ägnade oss helhjärtat åt före jul eftersom vi inte skulle vara hemma. Men vad trögstartade vi är när det kommer till städning! Vi gör en massa andra bra saker..som att spela singstar till exempel 😀 Vi har varit görförkylda både G och jag, men det går inte att låta bli att sjunga häcken av sig…eller snarare rösten. När vi sjungit och skrålat några timmar med tex disneysånger och 80talshits(gissa om vi är coola 😉 ) är rösterna så slut att vi bara gläfser! Men otroligt roligt är det och värt varje trasig hals! Vi sjunger nog mycket sämre än vi tror men också mycket hellre än vi någonsin anat! 😀 Istället för att städa har vi också gått på mysiga ponnypromenader, eller lekt i ridhuset med världens sötaste lilla ponnyekipage, de är sååå duktiga! Men häromdagen brallade Flisan av Kerstin på en åker…för mycket skutt i benen kan göra så med en ponny, att man bara måååste bralla och det är ju synd att barnet faller av men man bara måååste…det riktigt lös ur ögonen på hästskrället 😀
Nå, vi lyckades städa lite i alla fall till slut, och jag stängde av dammsugaren och konstaterade att gästernas bil just körde upp på uppfarten, bra timing eller vad!

Eftersom mitt förra inlägg om spårträning på julafton inte renderade en enda kommentar utgår jag ifrån att hundbloggande inte är poppis för tillfället så jag avstår…nästan helt 😉 Vill bara berätta att Kråka och jag microtränar lydnad och det går himla bra. Framförgåendet går så fint så fint, jag är riktigt stolt.

I kväll kom alltså våra vänner från storstaden och de stannar över nyår. Så himla mysigt att få rå om dem i några dagar. Kråka gillar deras Japanese chin ”Bam-Bam” och det är jag så glad över. Det var ett halvår sedan de sågs men kände direkt igen varandra och inga sura miner alls, bara lek. Bacillen däremot är högst förolämpad av att bli tvingad att släppa in en annan hane i sitt hem, han spänner sig och reser ragg. Som tur är så är Bamis en riktigt sjysst grabb som inte hetsar upp sig över Bacis, också kallad ”tre äpplen hög”, åsikter. Kråka har haft närkontakt med Pelle, människounge på 20 månader. Han gillar stora hundar…att titta på, och det passar Kråka ypperligt.

I morgon hoppas jag att det blir lite bra hundträning med Maria och Hera, vi får se. Dessutom kommer hovslagaren till ponnyn, det blir intressant med tanke på hovrötan som enligt mig har blivit massor med bättre i min ömma omvårdnad.

Flisan slickar skålen efter jul-fruktsalladen


God Jul min lilla människa, jag tycker om dig! (jag slår vad om att det är det hon säger!)

På solig ponnypromenad i frosten

Annonser

Responses

 1. Singstar alla gånger. 😀
  Har varit slö med att kommentera men det ska bli ändring på det. Vad söta Kerstin o Flisan är ihop. God fortsättning på er.

 2. Jag tycker att det är så härligt att ni skiter högaktningsfullt i måsten, och göt roliga saker med familjen istället! Jag skulle vilja vara mer sån också…

  Och VARFÖR, VARFÖR!!! har ni inte berättat att ni har Singstar!! Vi kommer!!! (Vi sjöng för ett tag sen hos några vänner, maken blev helsåld, stora killen likaså, han tog tävlingen på blodigt allvar, det var jättekul!)

 3. Judit, vi fick det av tomten! Ni är hjärtligt välkomna!! Jag bara varnar, vi är grymma 😀

 4. Som jag berättat tidigare så strular det så fort jag går in på din sida hemifrån vår dator. Datorn hänger sig och det blir allmänt tungt allting. Helskumt. Detta till mitt stora förtret då jag verkligen gillar din blogg och vill följa er vardag. Men gissa om jag är lycklig nu när jag märkte att sidan fungerar helt utan några som helst problem från datorn på jobbet. Att jag inte tänkt på det tidigare! Så nu hoppas jag kunna läsa här lite oftare.

  Singstar är ju hur kul som helst och jag hellre än bra men vad gör väl det. Borde nog skaffa ett hemma tror jag. Jag har bara testat på det hos andra innan.

  Nu önskar jag dig och hela mysiga familjen ett riktigt fint 2009. Kram på er!

 5. Ha! Vi har karaoke hemma! Och vi gör också som så att vi hellre sjunger än städar! så himmla kul är det väl inte att städa? Dessutom ska man göra saker man mår bra av eller hur? Och inte mår ma väl bra av att få i sig en massa damm?

  Hoppas ni får en fortsatt trevlig julledighet och ett riktigt gott nytt år! =O) *stora kramen*

 6. Tack för idag! Er träning såg toppenbra ut!
  Lilla ponnyn var hur söt och go som hellst!
  Ha en underbar nyår! kramar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: