Skrivet av: bacillen | tisdag 16 december, 2008

Gemenskap och förberedelser

I går var vi bjudna till församlinghemmet på en jullandgång. Det är så mysigt att vara tillsammans med glada vänliga människor. Jag tycker om, och har saknat, församlingsgemenskap. Efter god mat och glad julmusiktävling gick vi över till kyrkan och fick njuta av Borås Lucia. Det var vackert både för ögon och öron.

Här hemma förbereder vi oss lite långsamt för julspurten, i går skrevs listan över vad som ska göras och när. Jag gillar listor och de hjälper till att hålla eventuell stress borta.

Snart kommer det veterinär hit för att vaccinera våra får mot blåtunga. Lite pirrigt är det. Jag hoppas innerligt att fårskallarna är lika tama och trevliga som vanligt.

Så himla mycket hundträning blir det inte nu, tur att hundarna är nöjda och glada bara över att få vara med mig hela tiden. De är busiga och leker mycket, både med varandra , med barnen och med mig. Någon dag den här veckan ska vi i alla fall få till bra träning tillsammans med Maria och Hera, det ser jag fram emot.

Nacken är bättre, men knyter fortfarande till sig ibland så det flimrar för ögonen. Jag behandlar med varm vetekudde, massage av gulliga familjen och voltarengel. Bäst är det när jag sovit, då verkar allt det spända försvinna helt nästan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: