Skrivet av: bacillen | lördag 12 juli, 2008

Lägesrapport

Här går det bra!

Glada återseenden och kramar.

Mycket skratt och snack.

Kråka är snäll mot både bäbis och gäst-hund. Jag litar inte på henne inne så för hennes skull får hon vara i angränsande rum med galler för dörren, det tycker hon är skönt och ligger snällt och tittar eller sover. Ute skuttar hon glatt runt och struntar i BamBam. Om han kommer fram till henne, vilket han sällan gör för han är en fegis, gör hon lekinviter och skuttar iväg. Bäbisen har hon nosat på och konstaterat att den är mysko men okej. Jag är så glad för att det går såpass bra! Tar inga risker och slappnar inte av helt, men funkar det så här fint hela veckan så är allt frid och fröjd!

Vi har klippt gräset och plockat i trädgården, så nu ser det riktigt hyggligt ut här…om det inte regnade hade man kunnat njuta faktiskt 😉

Om regnet håller upp är planen att gå och rida på Flisan, alla är nyfikna på vår nya häst och lilla K är sprickfärdig av stolthet och lust att visa upp henne!

Annonser

Responses

  1. Va skönt att Kråka är så duktig! Förstår att K vill visa Flisan, vad kan man annat än att vara stolt över en så fin ponny? Vi ska upp till Grövelsjön och vandra, fast troligen på Norska sidan. Tält och hela kitten, bara några dagar efter vi tagit stygnen så någon ryggsäck för Kiwi blir det inte.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: