Skrivet av: bacillen | söndag 23 mars, 2008

Påskdagsträning

I dag har vi varit i kyrkan på påskspel. Jesus blev uppspikad på korset men uppstod som tur var även denna påsk. Kerstin sjöng med liv och lust med i barnkören!

Efter kyrkan kom hela familjen M&H hit på fika och hundträning.

Vi började med uppletande. Vallade en smal korridor och tre föremål. Kråka fick se när vi vallade och det är förstås en hjälp jag behöver få bort å det snaraste. Att hon fått synretning mycket märks ju på att hon inte jobbar lika fint andra och tredje skicket. Jag behöver dels jobba med vindmarkeringar i mängd, dels behöver jag hela tiden göra värdehöjande övningar på föremål, likadant som jag gör med spårpinnarna. Mycket man borde… 😉

Nå, hur som helst fick Kråka jobba ganska bra och jag tror hon var rätt nöjd.

Hera och Kråka är ganska lika konstaterade vi i uppletsrutan…de jobbar likadant…även när de inte jobbar 😀 Men glada och söta är de våra yra belgarflickor!!

Inne gjorde vi lite kul träning, Kråka fick kliva i en låda och sätta sig, jättesött! Så visade jag hur vi har tränat på klossen också. Bacillen fick klossträna också, han är gräsligt svår för han är så mycket snabbare än Kråka, men jag blir bättre och bättre på att förstärka rätt…dvs inte stegrande eller skällande…

Barnen har tillbringat stora delar av dagen i pulkabacken. Visst var det lite gött ändå att vi fick vinter så här i sista sekunden!! I natt var det -18 grader här…Brrrrrr..

Nu ska det påskmockas hos Bianca..det innebär inget mer speciellt än en vanlig mockning, men låter liksom lite kuligare… Sedan ska det ätas påskalamm! Årets godaste måltid, alla kategorier!!


Svar

  1. Tack för idag!
    Ja att INTE jobba såg ganska likadant ut…:)
    Smarta belgartjejer!;)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: